Netwerkborrel 14 september

Vanaf 18.30 uur bij De Concertzaal Oosterbeek

Op maandag 14 september organiseert Toeristisch Platform Lage Veluwe een netwerkavond in en rond De Concertzaal. Na een turbulente periode bieden we je graag de gelegenheid om met andere toeristische ondernemers van gedachten te wisselen. Hoe ga jij om met alle coronamaatregelen? Heeft de crisis de ontwikkeling van nieuwe concepten in een stroomversnelling gebracht? Hoe kijk je naar de toekomst?

Jasper Verstand heeft zich als wethouder de afgelopen jaren enorm ingezet voor de groei van de recreatieve en toeristische sector in onze gemeente. Tijdens deze netwerkavond zal hij afscheid nemen van alle toeristische ondernemers, aangezien hij per 1 oktober stopt als wethouder in Renkum om meer tijd door te kunnen brengen met zijn gezin.

In het kader van de september herdenkingen zal de White Ribbon Mile, een korte symbolische wandeling door de uiterwaarden van de Oude Kerk in Oosterbeek naar het herdenkingsmonument aan de Rijn, weer opengesteld worden. De wandeling herinnert aan het terugtrekken van Engelse en Poolse soldaten na het mislukken van de Slag om Arnhem. Tijdens de netwerkavond ben je van harte uitgenodigd om deze wandeling met andere ondernemers maken.

Programma
18.30 uur –  inloop bij De Concertzaal in Oosterbeek
19.00 uur – welkomstwoord door Mathijs Fleur, voorzitter Toeristisch Platform Lage Veluwe
19.05 uur – wandeling White Ribbon Mile
19.30 uur – speech door Jasper Verstand
19.35 uur – netwerkborrel
20.30 uur – einde

De Concertzaal biedt voldoende ruimte om de 1,5 meter afstand te waarborgen. Bij goed weer vindt de netwerkavond plaats op het terras. Adres: Rozensteeg 3, 6862 DH Oosterbeek.

Aanmelden
Meld je vooraf even aan via dit formulier. Dit is noodzakelijk vanwege de coronamaatregelen. We rekenen erop dat je thuisblijft wanneer je klachten hebt als keelpijn, hoofdpijn en/of koorts. Tijdens de bijeenkomst geven we geen handen, is zitten verplicht en houden we voldoende afstand tot elkaar.

Wij kijken uit naar je komst, graag tot ziens op maandag 14 september!