Stichting Toerisme Lage Veluwe is een feit!

Maak kennis met Stichting Toerisme Lage Veluwe. Dit is de naam van de stichting die we onlangs bij Dröge Notariaat in Arnhem voor ons vrijwilligersinitiatief hebben laten vastleggen. We zijn nu dus echt serieus aan de slag!

We willen nog voor de start van het komende toeristenseizoen de eerste successen hebben behaald op de onderwerpen: informatievoorziening, ondernemerscontact en bewegwijzering. Onze projectteams werken hiervoor onder andere samen met de gemeente Renkum, RBT KAN en de Raads Thema Agenda Cultuur en Toerisme.

We verwachten snel weer een nieuwe update te kunnen brengen. Denk groot, begin klein is de strategie die we volgen. Nuttige, leuke en mooie dingen maken waar mensen blij van worden en inspiratie van krijgen. Feedback en goede ideeën zijn van harte welkom!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s